| 1.Σαντορίνη | 2.Λεξικό |
ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ
 
- Οικογενειακό Παραδοσιακό Οινοποιείο στη Σαντορίνη
Δείτε τις φωτογραφίες μας

Πατήστε τα Βελάκια για να δείτε το κείμενο

Όπως εδώ και 30 ολόκληρα χρόνια συμβαίνει, έτσι και σήμερα ο Γιάννης Ρούσσος και οι συνεργάτες του, υποδέχονται κατά την θερινή περίοδο (Μαϊο - Οκτώβριο), καθημερινά τους επισκέπτες τους, στο παραδοσιακό οινοποιείο της εταιρίας ΚΑΝΑΒΑΣ ΡΟΥΣΣΟΥ, στην Επισκοπή - Μέσα Γωνιά Σαντορίνης, για να τους ξεναγήσουν στους χώρους της Κάναβας και στα μυστικά των παραδοσιακών γέυσεων της Θηραϊκής γης, με γευσιγνωσία 7 διαφορετικών οινικών προϊόντων:
Σαντορίνη Ρούσσου, Νυχτέρι Ρούσσου, Ριβάρι Ρούσσου, Καλντέρα Ρούσσου, Αθήρι Ρούσσου, Μαυράθηρο Ρούσσου και Νάμα Ρούσσου.

Η παραγωγή της ΚΑΝΑΒΑΣ ΡΟΥΣΣΟΥ αποτελεί πρόκληση για κάθε οινόφιλο, σε μια απολαυστική οινική περιπλάνηση.
Οι δραστηριότητες της ΚΑΝΑΒΑΣ ΡΟΥΣΣΟΥ δεν σταματάνε όμως εδώ. Συνεχίζουμε την πορεία μας στο χώρο, τολμώντας βήματα σε νέα μονοπάτια, με πυξίδα την παράδοση και την ποιότητα.

Έτσι, και αυτό το καλοκαίρι η λειτουργία της παραδοσιακής ταβέρνας ΚΑΝΑΒΑ ΡΟΥΣΣΟΣ θα έρθει να καλύψει τις γαστρονομικές σας ανάγκες και το κενό ενός χώρου παραδοσιακού, αυθεντικού οπού θα μπορεί κανείς να ταξιδέψει στο χρόνο με οδηγό τις γεύσεις. Ένα μενού με ποικιλία τοπικών εδεσμάτων, μαγειρεμένα παραδοσιακά, σύμφωνα με αυθεντικές, παλιές, Σαντορινιές συνταγιές, αγνά ντόπια υλικά και πολύ μεράκι έτοιμο να κατακτήσει και τον πιο απαιτητικό.

Φιλοδοξούμε να γίνουμε η Νο1 γευστική σας επιλογή. Επιπλέον, σας προσκαλούμε να απολαύσετε μαζί μας τις μοναδικές " Σαντορινιές Βραδιές ", αφιερωμένες στα κρασιά μας για ειδικότερες και εκτενέστερες γευσιγνωσίες με το αντίστοιχο πάντα παραδοσικό μενού να τα συνοδεύει.

Τέλος, ο χώρος μας φιλοξενεί αρκετές θεατρικές παραστάσεις, συναυλιες και εκθέσεις.

Ώρες λειτουργίας : 11 π.μ. - 8 μ.μ.